Over mij

Over Edelijn

Leuk om kennis te maken!

Als LVSC geregistreerd supervisor en coach werk ik vanuit mijn praktijk Edelijn Supervisie & Coaching. Sinds 2024 richt ik mijn aandacht hier volledig op.

Mijn benadering als coach, supervisor en trainer draait om ruimte geven aan jouw unieke zelf. Oordeelvrij en met oprechte interesse zoeken we samen naar de essentie van jouw bijdrage. Mijn integriteit, openheid en aandacht voor jou als individu vormen de kern van mijn aanpak. Met deze mindset moedig ik open gesprekken aan en stel ik prikkelende vragen die zelfreflectie stimuleren. Door nieuwe inzichten ben je in staat om zelf stappen te zetten in je persoonlijke groei en het bereiken van je doelen.

Met uitgebreide (internationale) ervaring als logopedist en docent logopedie, werkzaam in een revalidatiecentrum, eigen praktijk, Ziekenhuis en Hogescholen, heb ik mijn focus verschoven naar begeleidingskunde. De Hanzehogeschool is de plek waar ik 20 jaar ervaring heb opgedaan in het aanbieden van begeleidingstrajecten aan studenten en stagebegeleiders als supervisor, intervisor, trainer en coach.

De ervaringen die ik op mijn verschillende werkplekken heb opgedaan zie ik als een mooie aanvulling op de invulling van mijn rol als begeleidingsdeskundige.

Landingspagina

Vanuit mijn praktijk bied ik jou de mogelijkheid om in alle rust begeleid te worden in je professionele ontwikkeling op de manier die het beste bij jou past.

Jeanette Edelijn
Geregistreerd supervisor en coach sinds 2010
Logo LVSC 200dpi