Over mij

Over Edelijn

Leuk om kennis te maken!

Als LVSC geregistreerd supervisor en coach werk ik vanuit mijn praktijk Edelijn Supervisie & Coaching naast mijn functie als Hogeschooldocent Studentbegeleiding aan de Hanzehogeschool Groningen.

Met uitgebreide (internationale) ervaring als logopedist en docent logopedie, werkzaam in een revalidatiecentrum, eigen praktijk, Ziekenhuis en Hogescholen, heb ik mijn focus verschoven naar begeleidingskunde.

Op de Hanzehogeschool werk ik als Hogeschooldocent Studentbegeleiding en vervul ik coördinatietaken. Daarnaast bied ik begeleidingstrajecten aan studenten aan als supervisor en coach. Ik verzorg tevens lessen en trainingen binnen de vakgebieden reflectie/intervisie. Bovendien maak ik gebruik van mijn kennis als klinisch epidemioloog tijdens het begeleiden van studenten in hun wetenschappelijk vorming.

Mijn benadering als coach, supervisor en trainer draait om ruimte geven aan jouw unieke zelf. Oordeelvrij en met oprechte interesse zoeken we samen naar de essentie van jouw bijdrage. Mijn integriteit, openheid en aandacht voor jou als individu vormen de kern van mijn aanpak. Met deze mindset moedig ik open gesprekken aan en stel ik prikkelende vragen die zelfreflectie stimuleren. Door nieuwe inzichten ben je in staat om zelf stappen te zetten in je persoonlijke groei en het bereiken van je doelen.

Landingspagina

Vanuit mijn praktijk bied ik jou de mogelijkheid om in alle rust begeleid te worden in je professionele ontwikkeling op de manier die het beste bij jou past.

Jeanette Edelijn
Geregistreerd supervisor en coach sinds 2010
Logo LVSC 200dpi